Bedrijven - Keukencentrums

Eembergen Keuken- en Tegelcentrum

Provincialeweg 59
5334 JD, Velddriel
   5334JD    Velddriel
 

Vosseling Keukencentrum

Wellseindsestraat 9
5325 KH, Wellseind

Wij bieden.

Persoonlijke benadering.
Bij ons krijgt u alle persoonlijke aandacht, die bij aanschaf van uw keuken nodig is. Bij ons is de klant nog koning. Wij luisteren goed naar uw persoonlijke wensen. Want alleen zo ontstaat uiteindelijk een optimaal resultaat.

Alleen het beste is goed genoeg.
U krijgt bij ons waar voor uw geld. Wij zijn in staat om met ons uitgebalanceerde leveringspakket voor elke beurs een optimale keuken samen te stellen.

Visualisering.
Bij planning van uw keuken maken wij gebruik van het CARAT-computersysteem, waarmee wij een prachtige tekening voor u kunnen uitprinten.

Achteraf geen financiële tegenvallers.
Wanneer u eenmaal uw keuken heeft uitgekozen, krijgt u van ons een exacte prijsopgave inclusief de montage en installatie van uw keuken. Zo weet u vooraf wat uw droomkeuken gaat kosten.

Perfekte montage.
Aan uw keuken werken uitsluitend eersteklas monteurs. Deze monteurs hebben wij in vaste dienst, waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. De montage van een keuken is absoluut geen kleinigheid. Wie hier geen specialist in is, zit er al gauw een centimeter naast. Veel knoeierij kan wellicht weer weggewerkt worden, maar dat hebben wij niet nodig: wij plannen alles op de millimeter nauwkeurig.

Stipte oplevering.
Bij ons is de klant nog koning. Dus trachten wij al uw wensen te honoreren. Ook voor wat betreft de levering en montage. Wij leveren op het afgesproken tijdstip en dragen zorg voor een vlekkeloze installatie.

Uitstekende service.
Mocht er onverhoopt iets aan uw keuken mankeren, onze service eindigt niet bij de voordeur. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit, die wij voor jaren kunnen garanderen. Ook na levering en montage staat onze eigen servicedienst voor u klaar.

Het is een heerlijk gevoel als u een juiste keus heeft kunnen maken. U mag gerust hoge eisen stellen aan uw nieuwe keuken. Want net zoals bij de bereiding van een goede maaltijd, waarbij u gebruik maakt van de beste ingrediënten, moet u natuurlijk net zo kritisch zijn bij het samenstellen van uw nieuwe keuken.
Vosseling brengt u een selectie van diverse topmerken inbouwkeukens en apparatuur. Fraai gestileerd en natuurlijk van de beste kwaliteit. Materialen die een leven lang meegaan, die innovatief zijn, over praktische details beschikken en natuurlijk een smaakvol design bezitten.

In onze toonzaal vindt u een uitgebreid assortiment keukens van de topmerken Miele, Alno, Nieburg en Frako. Naast keukenmeubelen biedt Miele u absolute topklasse in inbouwapparatuur.
Als Miele specialist kunnen wij u omtrent deze apparaten optimaal adviseren. Daarnaast bieden wij u een uitgebreid assortiment van andere topmerken zoals Siemens en Bosch . Neemt u de proef op te som; wij staan graag voor u klaar!

Bezoek ook eens onze showroom voor diverse showroomkeukens!  

 

Bij voorbaat dank.

Uw Vosseling
keukenteam

Gijs den Teuling, Evert Vos en Rita Vos

Contact - Adres
Keukencentrum Vosseling
Wellseindsestraat 9
5325 KH Wellseind (Gld ) 

Telefoon  0418-552404
Telefax    0418-552937
e-Mail      kc@vosseling.nl
Homepage   www.vosseling.mhk.nl + www.vosseling.nl

KvK-nummer  11016851

Contact - Openingstijden
maandag - donderdag:   10.00 uur - 18.00 uur
vrijdag:   10.00 uur - 21.00 uur
zaterdag:   10.00 uur - 17.00 uur  

Buiten deze genoemde openingstijden staan wij na een gemaakte afspraak ook voor u klaar!
 

Bouwtotaal Keukens

baronieweg 8a
5321 JW, Hedel
Telefoon
073-5992470
Telefoon
073-5994566

keukenskopen.nl

Ambachtstraat 10
5331 HX, KERKDRIEL
Telefoon
0418-633864

Copyright © DeMooiKrant.nl