Bedrijven - Kinderdagverblijven

Villa Veentjes

Burchtstraat 8
5328 CR, Rossum
   5328CR    Rossum gld
 

Kinderopvang Poppedijn

Drielse Wetering 1
5331 RK, Kerkdriel

Kinderopvang Poppedijn is een kinderdagverblijf in een huiselijke sfeer. Uw kind krijgt het gevoel opgenomen te zijn in een groot gezin, doet contacten op met leeftijdgenootjes en leert samenspelen.
Omdat dit alles wordt afgewisseld met individuele aandacht bij de ouders thuis wordt uw kind flexibel en dat zal zeker een voordeel zijn in zijn/haar latere ontwikkeling.
Kinderdagopvang Poppedijn wil proberen een zo goed mogelijke samenwerking met u tot stand te brengen, aangepast aan uw wensen en in het belang van uw kind. Ons beleid staat beschreven in een ter inzage liggend pedagogisch beleidsplan.

Als u bepaalde dingen wilt weten, er problemen zijn of als u gewoon wilt weten hoe het met uw kind gaat, kunt u mij daar altijd over aanspreken. Mocht het tijdens de breng- en ophaaltijden daar te druk voor zijn, bel dan gerust tijdens de avonduren of maak een afspraak.

Ik hoop dat uw kind bij Poppedijn een hele fijne tijd tegemoet gaat en dat wij een positieve bijdrage mogen leveren in de opvoeding en ontwikkeling van uw kind.

Marieke vermeulen.

Wilt u meer informatie bel dan voor een informatiefolder en/of inschrijfformulier naar kinderopvang poppedijn:

Poppedijn is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00
(op verzoek is vervroegde opvang vanaf 07:30 mogelijk)

Dit is verdeeld in twee dagdelen:
08:00 - 13:00 12:00 - 18:00

Kinderdagverblijf Poppedijn

tel: 0418 -632417
www.poppedijn.nu

Kiddo Care BV

Voorstraat 3
5321 GE, Hedel
Telefoon
073-5994677

Copyright © DeMooiKrant.nl