Bedrijven - Klompenmakerijen

Klompenmakerij van Kuijk

voorstraat 47
5334 JP, Velddriel
Telefoon
0418-631979
Klompenmakerij van Kuijk is al sinds 1935 gevestigd in Velddriel. Hedendaags zet Meester Klompenmaker Frans van Kuijk dit oude ambacht voort.

Klompen
Frans van Kuijk is zeven maal bekroond met de eerste prijs voor zijn draagklompen. Tevens zijn de klompen TNO goedgekeurd. Hij maakt klompen perfect passend voor iedere voet!

Naast het 'gewone' klompen maken en de verkoop van draagklompen voor jong en oud, is er ook de mogelijkheid voor een rondleiding, een kinderfeestje of een geheel verzorgd arrangement. Tijdens een rondleiding door de ambachtelijke werkplaats verteld Frans van Kuijk levendig over zijn passie; het klompen maken. Naast rondleidingen en demonstraties zijn er diverse arrangementen mogelijk.

Speciale klompen
Bent u opzoek naar een origineel geschenk, voor een speciale gelegenheid, denk dan eens aan oer-Hollandse klompen!
U kunt bij ons namelijk ook terecht voor klompen uitgevoerd naar uw eigen wens, bijvoorbeeld klompen in uw eigen huisstijl of geboorteklompjes in de stijl van een geboortekaartje. Op onze website kunt u bij 'Recent gemaakt' zien wat voor Speciale klompen wij reeds gemaakt hebben.

Tot ziens bij Klompenmakerij van Kuijk, waar u bij een bezoek de indruk krijgt alsof de tijd heel even stil heeft gestaan...

Klompenmakerij van Kuijk
voorstraat 47
5334 JP Velddriel
klompenmaker@online.nl
www.klompenmakerijvankuijk.nl

Copyright © DeMooiKrant.nl