Bedrijven - Watersporten

Watersport VAN GENT

Zandstraat 11
5331 PG, Kerkdriel

Welkom bij VAN GENT Watersport Kerkdriel
Het watersportbedrijf wat zich bevindt in een van de meest aantrekkelijke zandplassen langs rivier de maas ter hoogte van km paal 212, genaamd recreatiegebied de Zandmeren. Bij Van Gent Watersport bent u op het juiste adres om zorgeloos heerlijk van uw boot te kunnen genieten. Met alle faciliteiten in huis kunnen wij u overal mee van dienst zijn. Alle informatie vindt u op onze website, tevens ook het actuele aanbod van verkoop schepen!

Jachthaven - Het comfort van thuis
Bij ons begint uw watersportplezier met de wetenschap dat u een gastvrije, comfortabele en veilige thuishaven heeft. Niet voor niets zijn wij al ruim 25 jaar een begrip in de watersport!
Onze jachthaven kenmerkt zich door de ruime boxen en hun prettige indeling, maar zeker ook de aansprekende en gunstige liggelden.

 

Gastvrijheid en gezelligheid
In ons gezellig havencafe kunt u terecht voor een lekker kopje koffie of drankje, met een uniek uitzicht op het terras is het heerlijk vertoeven en genieten van het prachtige uitzicht over de jachthavens.
Van Gent Watersport is een van de bedrijven in recreatiegebied de Zandmeren en ligt centraal in een landschap van rivieren, dijken, polders, en mooie dorpen.

Bootshop
Wanneer u in de jachthaven ligt of op het stallings-terrein staat en bent eens lekker aan het klussen of  poetsen van uw schip, dan kunt u 7 dagen per week terecht in de watersport winkel. Hier treft u veel artikelen zoals o.a. lijnen, schilders materialen, poetsmiddelen, accu's, fenders, vlaggen, vaar kaarten, gasflessen, enz. enz. Ook kunt u gewoon eens binnen lopen wanneer u een vakkundig advies nodig heeft.

 

Voor nadere informatie: www.vangentwatersport.nl

Copyright © DeMooiKrant.nl