Bedrijven - Fotospeciaalzaken

Van den Hurk FOTO

kromsteeg 3c
, Kerkdriel
“In de tien jaar tijd dat ik hier werk is er heel veel veranderd op het gebied van fotografie. Vroeger liet je gewoon je foto’s afdrukken, misschien vergroten en dan zette je ze in een lijstje. Tegenwoordig is er een keur van mogelijkheden wat je allemaal met je foto’s kan doen.
Wij kunnen nu alles afdrukken, maar ook op alles: op t-shirts, bekers en op tassen, de mogelijkheden zijn eindeloos.”

Fotodiscounts Kerkdriel heeft een grote diversiteit en is een complete fotozaak.
Stan: ” Alles op foto-gebied is aanwezig en als het er niet is dan kunnen we het altijd bestellen. Wij hebben natuulijk een één-uurfotoservice, we verkopen albums en lijstjes in alle soorten en maten, foto & film-cameratassen enz. Voor alle digitale camera’s hebben wij extra accu’s of opladers.

Foto’s op je vloertegels
Vanaf deze week heeft Fotodiscount wel een hele speciale machine, hiermee kun je je foto’s zelfs laten drukken op bijvoorbeeld aluminium, op houten deuren, wc- deuren en op vloertegels, je kunt het zo gek niet bedenken.
Heb je moeite om thuis zelf bijvoorbeeld een digitaal fotoboek te maken? Met behulp van deze nieuwe machine en de helpende hand van Stan kunt u in de winkel uw boek maken.

Diamateriaal
Voor de echte dia-liefhebbers verkoopt Fotodiscounts al het benodigde dia-materiaal: films, raampjes en sledes. “ Zelden dat je dat nog kan vinden”, aldus de goedlachse Drutenaar.
“Verder kunnen wij alles digitaal maken, van dia’s en alle videobeelden, we zetten alles van videocamera op dvd. Van 8 mm. videobanden tot de moderne camera’s met de harde schijven.”

Openingstijden
Fotodiscount is maandag en woensdag de hele dag geopend van 9.00-12.30 en van 13.00 tot 18.00, op dinsdag middag is de winkel gesloten en op donderdag is er een extra koopavond i.v.m pasfotoservice omdat het gemeentehuis dan ook geopend is. Vrijdag van 9.00-12.30 en van 13.00 tot 20.00. Zaterdag is de winkel 9.00 tot 16.00 uur geopend.

Fotodiscount
Kromsteeg 3C
5331 AH Kerkdriel
0418-632931

Fotocinehouse BV

Boschstraat
5301 AD , Zaltbommel

Fotolux

Gamerschestraat
5301 AS , Zaltbommel

Copyright © DeMooiKrant.nl