Bedrijven - Meubelzaken

Aqua Meubel

Voorstraat 3
5324 AT, Ammerzoden
Hier kunt u terecht voor het meest complete meubelaanbod uit de regio. Wij kunnen alles leveren; van modern tot klassiek tot een landelijke woonstijl. Door het unieke concept, dat we met de consument naar alle fabrieken kunnen om meubelen uit te zoeken, vindt u altijd wat u zoekt.

Banken, dressoirs, tv meubels, relaxfauteuils, eethoeken, bedden etc, zijn slechts enkele items welke wij kunnen leveren. Bent u al tijden op zoek naar een nieuwe bank of fauteuil, maar kunt u het niet vinden, aarzel dan niet en kom bij onze gezellige showroom naar binnen. Wij kunnen dan voor u zoeken naar dit meubel, waardoor u niet langer
winkel in winkel uit hoeft te gaan. Als we denken het gevonden te hebben, dan kunt u met ons naar de fabrikant om deze te bezichtigen.

Denk eens aan alle tijd die u dit scheelt.
In onze showroom aan de Voorstraat hebben we altijd zeer scherpe aanbiedingen. Deze zullen we ook regelmatig vernieuwen. U kunt zich hier rustig laten voorlichten over een nieuwe inrichting. We hebben zeer veel ervaring in de meubels en kunnen u dus op een goede en vooral ongedwongen manier van advies voorzien!

Tot ziens bij Aqua Meubel, de koffie staat voor u klaar!

Aqua Meubel

Voorstraat 3
5324 AT  Ammerzoden 
Tel.: 073-6112498
Fax: 073-6112499 
aquameubel@live.nl 
www.aqua-meubel.nl

De Graauw Woon- en Slaapadvies BV

Van Voordenpark
5301 KP , Zaltbommel

Interieurs De Meubelberg BV

Molenstraat
5317 JG , Nederhemert

J. van Bruchem Timmerwerken

Vreedstraat
5314 BK , Bruchem

Joh. Bragt en Zn Woninginrichting

Boschstraat
5301 AG , Zaltbommel

Seats and Sofas

Van Voordenpark
5301 KP , Zaltbommel

S

Schimminck
5301 KR , Zaltbommel

Copyright © DeMooiKrant.nl