Verenigingen - Dance Centre

Djazz Dance Centre (DDC)

Djazz Dance Centre (DDC)
info@djazzdancecentre.nl
www.djazzdancentre.nl
Tel: 06-12807713
Leslocaties: Fitline, Walstraat 1, Zaltbommel & Bodyline, Wielkamp 10, Zaltbommel

DDC verzorgt danslessen voor de jeugd (vanaf 3 jaar), voor scholieren, studenten en voor volwassenen. Er zijn lessen voor beginners, half gevorderden en voor gevorderden.
Ons lesaanbod is zeer gevarieerd: peuter- en kleuterdansen, klassiek ballet, jazz, streetdance, hiphop, urban.
U kunt altijd kostenloos een proefles volgen!

Salsavolcanica

Salsavolcanica 
http://www.digilect.nl/salsavolcanica/
mailto:info@salsavolcanica.nl  
T: 0643156801 

Bachata is een super sensuele dans die ontstaat in de Dominicaanse Republiek. De muziek van deze dans gaat veelal over (onmogelijke) liefdes en is dus heel romantisch. De dans wordt in paren gedanst, maar je hebt geen danspartner nodig om aan de lessen te kunnen deelnemen.

Salsa is dé Zuid-Amerikaanse dans bij uitstek en vindt haar origine in Cuba. De dans heeft vele figuren en stijlen en omdat wij van mening zijn dat het het leukste is om van alle stijlen thuis te zijn, leer je tijdens onze lessen alle stijlen Salsa zoals Puerto Rican, Cuban en LA style. De dans wordt in paren gedanst maar je hoeft je niet in te schrijven met partner. Kortom in een korte tijd leer je al snel de basis en kan je meedansen tijdens onze maandelijkse Salsa feesten!

Salsa for kids. eindelijk is het ook voor kinderen mogelijk Salsa te leren en waarom eigenlijk niet, er is immers ook stijldansen voor de kleintjes!
Wij hebben verschillende Salsa for kids cursussen en zijn hierin zeker in de regio vrij uniek.
Salsa for kids leert de kinderen sociaal om te gaan in een groep en uiteraard zullen ze binnen korte tijd leren Salsa dansen. Net als bij de cursussen voor volwassenen zal er bij Salsa for kids ook aandacht geschonken worden aan de andere dansvormen zoals Merengue en Bachata.

StreetDance is nog steeds 1 van de meest populaire dansen in Nederland en terecht! Bij ons staat naast de techniek, ritme gevoel en acteer kunst in de dans voorop en wordt er flink wat aandacht besteed aan alle vormen van muziek genres binnen de StreetDance dansstijl en de daarbij behorende showelementen.

StreetDance 3d is StreetDance maar dan met moves uit o.a. Modern, Jazz, Latin, Klassiek en Hip Hop, naar de gelijknamige film StreetDance 3D.

LaBlast is helemaal nieuw in nederland en super leuk, het lijkt een beetje op Zumba, maar deze cardio workout focust op de Latin en Ballroom dansen. Je verbrand calorieën op een super manier door simpele choreografieën te dansen op leuke opzwepende muziek.
Een solo cardio workout dus met Samba, Paso Doble, Cha cha, Jive, Lindy Hop, Salsa, Merengue, Hip Hop en Quickstep. Je werkt met veel plezier aan het verbeteren van je conditie, doet aan spierversteviging en gewichtsverlies.

La Blast kids:
LaBlast is helemaal nieuw in nederland en super leuk, het lijkt een beetje op Zumba, maar deze dance workout focust op de Latin en Ballroom dansen en wij hebben dit aangepast aan kids; de kids leren simpele choreografieën te dansen op leuke opzwepende muziek.
Tijdens LaBlast leer je elementen van Samba, Paso Doble, Cha cha, Jive, Lindy Hop, Salsa, Merengue, Hip Hop en Quickstep maar dan gemengd met bv Hip Hop en nog veel meer, super leuk en vrolijk voor kids dus.


Zumba is een dance-fitness programma dat gebaseerd is op Zuid-Amerikaanse dans, zoals Salsa, Merengue, Axé, Samba, Cumbia & Reggaeton. Zumba betekent in het Colombiaans-Spaans, ‘snel bewegen en lol hebben’, en dat heb je zeker! Wij geven Zumba voor alle leeftijden in de vorm van Zumbatomic (Zumba for kids en kleuters). En juist bij de kleintjes blijkt het ontzettend populair. Samen met Salsavolcanica kunnen de kids de dansvloer op om de enige echte Zumbatomic-Zumba for kids powered by Salsavolcanica eens zelf uit te proberen. Centraal staan plezier, dans en nog eens plezier! 

Zumba is een dance-fitness programma dat gebaseerd is op Zuid-Amerikaanse dans, zoals Salsa, Merengue, Axé, Samba, Cumbia & Reggaeton. Zumba betekent in het Colombiaans-Spaans, ‘snel bewegen en lol hebben’, en dat heb je zeker! Wij geven Zumba voor alle leeftijden in de vorm van Zumbatomic (Zumba for kids en kleuters), Zumba Toning (met gewichtjes voor extra toning) & Zumba Gold (50+). Niet alleen is het hartstikke leuk om te doen, het is ook nog eens goed voor je lijn en conditie, men verbrandt nl tot 1000 calorieën per uur!!

Copyright © DeMooiKrant.nl